Video Aspect Ratio: 16:9

Ervaringen Erkend Voetentrainers

Over hun dagelijks werk, de opleiding, de praktijkdag en meer

Fysiotherapeute Nanda van der Linde over haar werk als Erkend Voetentrainer

Fysiotherapeute en docente Cristina Sonnevelt over de Erkend Voetentrainer.

Fysiotherapeute Elise Roerling over haar werk als Erkend Voetentrainer

Fysiotherapeute Nanda van der Linde, fysiotherapie Spaandam, over de opleiding Erkend Voetentrainer.
Fysiotherapeute Inge Hoedemaker-de Jong, fysio en manuele therapie Delfgauw, over de opleiding Erkend Voetentrainer.
Moniek Homans van Leef! Therapeutisch Centrum Maastricht.

Ervaringen van deelnemers lees je hieronder.

De opleiding tot nu toe geeft nieuwe inzichten met betrekking tot het ontstaan van klachten, in relatie tot fascie en bindweefsel structuren. We hebben er allemaal al wel eens van gehoord, maar nu komt als basis de voet in beeld met ketenklachten als gevolg. Heel interessant en de opbouw van de cursus prikkelt de interesse om door te gaan. Het kost zeker wel inspanning en (veel) studietijd, de opdrachten stimuleren tot nadenken, de video's zorgen voor afwisseling en een extra leermoment, kortom zeker de moeite waard!

José van Camp- van der Borst (fysiotherapeute bij arbeidsfysiotherapie van Camp- van der Borst), deelnemer Opleiding Voetentraining sinds november 2018.

De opleiding biedt ook mij nieuwe inzichten. Ik ben nu vier maanden bezig, maar het lijkt mij een opleiding die behoorlijk compleet is over de voet (in de keten). Fijn dat er diverse modellen /invloeden besproken worden. De manier van leren bevalt mij ook. Ben benieuwd naar hoe straks alles bij elkaar komt. Kortom ik blijf zeer nieuwsgierig naar de rest. Vooral ook om te kijken of zelf vergaarde kennis en inzichten straks met het eindresultaat van de opleiding rijmen.


Elise Roeling-Bruurs (fysiotherapeut bij Fysiotherapie Coevering), deelnemer Opleiding Voetentrainer sinds november 2018

Tijdens de opleiding voor Erkend Voetentrainer houden we regelmatig praktijkdagen. Dan ga je samen met andere fysiotherapeuten en oefentherapeuten oefenen en kan je de geleerde theorie in de praktijk toetsen. Kijk hier naar een impressie van de praktijkdag.

Om deel uit te maken van ons netwerk Erkend Voetentrainers is onze opleiding een voorwaarde. Hier zie je een impressie van deze opleiding.