Cocky en Yvonne van Voetentraining

Opleidingen voor behandelaren van voeten en houding

Wij willen iedereen afhelpen van voet- en houdingsklachten. Hallux valgus, metatarsalgie, knik-platvoeten, overpronatie of fasciitis plantaris; het zijn veel voorkomende voetklachten. 


Interventies bij voetklachten zijn veelal gericht op externe ondersteuning middels schoenen en steunzolen. Maar zijn we dan niet bezig met symptoombestrijding? Waarom behandelen we voeten niet zoals knie-, heup- of schouderklachten? Of beter nog, waarom nemen we de voeten niet altijd mee in de behandeling, aangezien stands- en bewegingsafwijkingen in de voeten doorwerken naar hoger in de keten?


Opleiding voor fysiotherapeuten en oefentherapeuten

Voeten, voetklachten en voet gerelateerde ketenklachten zijn ook een zaak van de fysio- en oefentherapeut. Echter, in de reguliere opleiding en bijscholing zijn voeten onderbelicht. Daar willen we verandering in brengen. 

Daarom zijn we gestart met het Netwerk Erkend Voetentrainers. Wij leiden zelf fysiotherapeuten en oefentherapeuten op die zich daarna vestigen als Erkend Voetentrainer. Samen helpen we iedereen met voet- en houdingsklachten. 


Opleiding voor pedicures

Pedicures zijn vaak de eerste schakel in de gezondheidszorg waar mensen met voetklachten terecht komen. Daarom hebben we een boeiende opleiding gemaakt waarbij pedicures hun cliënten nog beter kunnen helpen met voetoefeningen.


Doe je ook mee?


Cocky Hoogeveen en Yvonne Bontekoning 

Dit zijn wij:

Yvonne Bontekoning, netwerk erkend voetentrainers

Yvonne Bontekoning

Bewegingsanalist

Cocky Hoogeveen voetentraining

Cocky Hoogeveen

(niet praktiserend) Fysiotherapeut en podoposturaal therapeut

pine-berg-voetentraining

Pine Berg

Marketing en communicatie

cristina-sonnevelt voetentraining

Cristina Sonnevelt

Fysiotherapeut en docent opleiding Erkend Voetentrainer

Dit zijn de Erkend Voetentrainers. Doe je ook mee?

arrow_drop_up arrow_drop_down