Behandeling van voet- en houdingsklachten

Meld je nu hieronder aan voor ons gratis webinar op dinsdag 30 november 2021

Behandel jij regelmatig cliënten met voet- en houdingsklachten? Of zou je dat willen? Dan is ons kosteloze webinar over voet- en houdingsklachten echt iets voor jou. We gaan gedurende een uur in op de verschillende bestaande en nieuwe manieren van behandeling, waarmee we jou hopelijk mooie nieuwe inzichten geven.

Het webinar is een initiatief van het Netwerk Erkend Voetentrainers. Leden van dit netwerk kijken bij klachten van het bewegingsapparaat naar de voeten. En andersom. Dus bij voetklachten naar klachten in het bewegingsapparaat. Een succesvolle aanpak, met opvallend goede resultaten.

Webinar Voet- en houdingsklachten

dinsdagavond 30 november 2021

30-11-2021

Begint om 19.30

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Cocky van Voetentraining

Cocky Hoogeveen, Netwerk Erkend Voetentrainers: 

"Hoe komt het dat cliënten zonder klachten de deur uitgaan en toch weer terugkomen met dezelfde pijn? Het frustreerde me. Ik wilde zo graag mensen van die pijn afhelpen…Het was de start van een lange zoektocht.

Ik volgde bijscholing zoals manuele therapie en tenslotte podoposturale therapie. Uiteindelijk kwam ik dus terecht bij de voeten, het fundament van het lichaam. Door de balans onder de voeten aan te passen merkte ik dat cliënten met bijvoorbeeld rugpijn inderdaad blijvend van hun klachten afkwamen.

Een kleine stap verder was het trainen van voeten om voet en houding te verbeteren. Ik kwam erachter dat dit in Duitsland al veel vaker werd geadviseerd. Later ontmoette ik Yvonne Bontekoning (bewegingsanalist) en we besloten samen te werken.

We ontwikkelden online trainingen voor iedereen met voet- en houdingsklachten en boden daarbij consulten aan.


En daar ging het mis...

Want deze consulten werden zó populair dat de wachtlijsten fors opliepen. Te fors. Dat kon niet langer, vonden wij. Daarom zijn wij gestart met het Netwerk Erkend Voetentrainers. Met ervaren fysio- en oefentherapeuten, door ons opgeleid.

Inmiddels zijn 11 Erkend Voetentrainers dagelijks aan de slag en ze hebben het nu al te druk. Dus jij bent hard nodig."

Een webinar is een uitzending via internet. Je moet je wel even opgeven. 

Het webinar gaat over:

  • Behandeling van voet- en houdingsklachten

  • Onderzoek vanuit de voeten

  • Netwerk Erkend Voetentrainers

Cocky Hoogeveen en Yvonne Bontekoning

Cocky en Yvonne van Voetentraining

Stel al je vragen

Alles over voet- en houdingsklachten

Deel je eigen behandelmethoden

arrow_drop_up arrow_drop_down