arrow_drop_up arrow_drop_down

Meer weten over onze opleiding tot Erkend Voetentrainer?

Meld je nu hieronder aan voor ons gratis webinar

Webinar opleiding tot Erkend Voetentrainer 

17 december 2020

17-12-2020

Begint om 19.30

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Een webinar is een uitzending via internet. Je moet je wel even opgeven. 

Dit kom je te weten tijdens het webinar:

  • Waarom een opleiding tot Erkend Voetentrainer?

  • Is  Voetentraining iets voor jou?

  • Opbouw en Inhoud opleiding

  • Toelatingseisen, examen

  • Ervaringen van Erkend Voetentrainers

Cocky Hoogeveen en Yvonne Bontekoning

Voetentrainer worden?

Stel al je vragen

Je hoeft de deur niet uit

Deel je eigen behandelmethoden

Cocky Hoogeveen en Yvonne Bontekoning geven samen dit webinar. Wij zijn fysiotherapeut/podoposturaal therapeut en voetkundige en bewegings analist.


  • We behandelen veel mensen met voetklachten. 
  • Door de voetspieren te trainen voorkom je veel klachten.
  • We  ontwikkelen online trainingen voor een groot aantal voetklachten, zoals de hallux valgus en metatarsalgie.
Wij zoeken collega’s die analytisch in de keten kunnen denken en de voet als essentieel onderdeel van houding en beweging willen gaan zien. Die zich willen specialiseren als voetentrainer, waarbij de voet mee genomen wordt in een totaal behandelplan.

De opleiding tot nu toe geeft nieuwe inzichten met betrekking tot het ontstaan van klachten, in relatie tot fascie en bindweefsel structuren. We hebben er allemaal al wel eens van gehoord, maar nu komt als basis de voet in beeld met ketenklachten als gevolg. Heel interessant en de opbouw van de cursus prikkelt de interesse om door te gaan. Het kost zeker wel inspanning en (veel) studietijd, de opdrachten stimuleren tot nadenken, de video's zorgen voor afwisseling en een extra leermoment, kortom zeker de moeite waard!

José van Camp- van der Borst (fysiotherapeute bij arbeidsfysiotherapie van Camp- van der Borst), deelnemer Opleiding Voetentraining sinds november 2018.

De opleiding biedt ook mij nieuwe inzichten. Ik ben nu vier maanden bezig, maar het lijkt mij een opleiding die behoorlijk compleet is over de voet (in de keten). Fijn dat er diverse modellen /invloeden besproken worden. De manier van leren bevalt mij ook. Ben benieuwd naar hoe straks alles bij elkaar komt. Kortom ik blijf zeer nieuwsgierig naar de rest. Vooral ook om te kijken of zelf vergaarde kennis en inzichten straks met het eindresultaat van de opleiding rijmen.

Elise Roeling-Bruurs (fysiotherapeut bij Fysiotherapie Coevering), deelnemer Opleiding Voetentrainer sinds november 2018 

De opleiding tot Erkend Voetentrainer is een geaccrediteerde (KNGF, ADAP) online opleiding met meerdere praktijkdagen.