Maak kennis met de afgestudeerde Erkende Voetentrainers

Weten hoe je werk als fysio of oefentherapeut eruitziet als je bent afgestudeerd als Erkend Voetentrainer? De Erkende Voetentrainers op deze pagina zijn allemaal afgestudeerd. Ze vertellen je hoe de opleiding hun werk als fysio- of oefentherapeut heeft verrijkt. Laat je inspireren!

 "Deze opleiding past bij mij"

Erkend Voetentrainer Elise Roeling vertelt wat ze van de opleiding vindt en hoe ze een nog betere fysio is geworden. Bekijk haar korte video. 

 

Maak kennis met de afgestudeerde Erkende Voetentrainers

cristina-sonnevelt voetentraining

Cristina Sonnevelt (docent)

 "Mijn cliënten krijgen de kracht weer terug in hun voeten en kunnen deze weer optimaal bewegen. Dit positieve effect werkt ook door in de rest van de houding."Amy van Noort (docent)

"Ik ervaar vrijheid van beweging door de mooie eigenschappen van de kindervoet terug te vinden, waarbij ik de juiste connectie tussen voet en houding maak."

Inge de Jong

"Ik vind het mooi cliënten te helpen de regie over hun lichaam terug te krijgen."Frans List

"De opleiding Erkend Voetentrainer is echt een verrijking voor mijn werk als fysiotherapeut. Ik heb een hele andere kijk gekregen op voeten en daarmee een andere kijk op het hele lichaam."

Sonja de Cocq

"Tijdens de opleiding staat het hele lichaam centraal, deze denkwijze past bij mij. Ik hoop zo veel mogelijk cliënten van hun voet- en houdingsklachten af te helpen met de nieuwe inzichten die ik heb gekregen."


Tessa Moen

"Bij onderzoek in de keten betrek ik nu ook de voeten. En ik begeleid cliënten met voetklachten bij het doen van oefeningen. Dat geeft veel voldoening!"

Elise Roeling

"Het geeft een energieboost als je de oorzaak van voet- en houdingsklachten achterhaalt door het lichaam als één geheel te zien. En vervolgens je cliënten beter laat lopen met behulp van de elementen uit de toolbox die je krijgt tijdens deze opleiding."

José van Camp

“Ik leg cliënten uit dat de voeten aan de basis van onze bewegingen staan. Als daarin iets fout gaat, dan werkt dat door in de rest van de houding. Ook bekijk ik klachten in bijvoorbeeld de knieën, bekken en rug niet alleen lokaal. Ik neem de gehele houding en voetstand hierin mee.”
erkend-voetentrainer-laura-van-den-bosch-oosterwolde-wijvoetentrainers-nl

Laura van den Bosch

"Mijn doel is mensen van hun klachten afhelpen en weer met plezier te laten bewegen. Hier heb ik dankzij de opleiding veel gereedschap voor gekregen. Daarnaast heb ik anders leren kijken naar de invloed van de voet op de rest van het lichaam en omgekeerd. Mijn behandelmogelijkheden zijn hierdoor verveelvoudigd."

Gabriëlle Kers

"Als Erkend Voetentrainer behandel ik dagelijks voet- en houdingsklachten. Sommige cliënten moeten wel een uur rijden voor een consult. En mijn wachtlijst voor nieuwe cliënten loopt inmiddels op. De vraag is enorm. Ik ben blij dat ik hen kan helpen.”

Ingrid Enderink

"De stabiliteit en het evenwicht van mijn cliënten wordt al een stuk beter als ik hen leer bewust en op de juiste wijze te staan. Dat is mooi om te zien."


erkend-voetentrainer-anique-zufang-wijvoetentrainers-nl-

Anique Zufang

"De huidige manier van behandelen is steeds meer gericht op coaching. Deze opleiding sluit hier goed bij aan. Ik heb geleerd hoe ik cliënten kan begeleiden bij oefeningen en kan aansturen tot zelfmanagement. Het resultaat hiervan is dat ze begrijpen wat er in hun voet en lichaam gebeurt, en weten wat ze zelf kunnen doen aan hun klachten."
erkend-voetentrainer-natalie-van-duijnhoven-hikspoors-veldhoven-wijvoetentrainers-nl

Natalie van Duijnhoven

"De opleiding tot Erkend Voetentrainer heeft me laten ervaren dat de relatie tussen voet-biomechanica en houding-biomechanica van essentieel belang is bij het oplossen van klachten aan de houding en het bewegingsapparaat. Ik vind het een praktische, zeer bruikbare en waardevolle aanvulling op mijn opleiding tot fysiotherapeut."